Modní blogy

Maya Hawke ze Stranger Things ve spodním prádle Calvin Klein

foto: se svolením Calvin Klein

Ikonické spodní prádlo v nové kolekci dává s nadsázkou jasný signál. Buď spodní prádlo Calvin Klein nebo žádné. Jedna z nejvíce oblíbených módních značek v Americe udává aktuální trendy tím, že zúročila své předchozí řady spodního prádla a vytvořila novou a jedinečnou kolekci.

Herečka, která se proslavila seriálem Stranger Things a která je dcerou známých hollywoodských hvězd, Umy Thurman a Ethana Hawke, je nyní zachycena v ikonických vzorech spodního prádla americké módní značky. Fotograf Gray Sorrenti čtyřiadvacetiletou modelku a herečku ztvárnil na černobílých snímcích ve svém studiu. Portréty s Mayou tak evokují charakteristický vzhled samotné značky.

Snímky v kampani zachycují Mayu Hawke v černé braletce a spodním prádle řady Bonded Flex, na jiném snímku blondýnka pózuje v řadě CK Black, kterou zastupují síťované a krajkové materiály. Dámské boxerky z řady Cotton Classic z jiného záběru byly původně vyrobeny v roce 1981, značka je s oblibou stále „oživuje“.

Maya Hawk se objevila v kampani spodního prádla značky Calvin Klein již v roce 2017. Tehdy po boku Kirsten Duns a Lauren Hutton. Do aktuální kolekce zařadila značka své známé řady, kromě Cotton Classic a Bonded Flex také Embossed Icon, Modern Cotton a CK Black.

foto: se svolením Calvin Klein

 

Kontakt a celý článek naleznete na webu (http://www.moda.cz/feed/rss) zde.