Modní blogy · style

OUTFIT STORY

Rozhodla jsem se zapojit do blogerské výzvy a soutěžím o oblečení z Heureka.cz. Její podstatou je ohodnotit jeden z vlastních outfitů a vyprávět jeho příběh. Proč jsem si vybrala právě tento?

I když je tento OOTD starý několik let, stále mě baví. Je to samozřejmě kombinací různých materiálů v černé barvě, která je mou nejoblíbenější. Přesně si pamatuju ten den, kdy na mě celá Praha volala "čičí", a to díky ouškům, která jsem na sobě měla. Zrovna jsem mířila na MBPFW, ale kdo mě zná, ví, že bych si takový, pro někoho extravagantní, outfit vzala na sebe i kterýkoli jiný den:)

Mnoho lidí si mě ten den fotilo, a to nemyslím pouze fotografy z pražského Fashion Weeku, ale především lidi z ulice. Důkazem je i slečna z fotky - někdy si říkám, že by mě zajímalo, co se lidem odehrává v hlavě, protože takové pohledy na sebe vídám denně.

Co mám na svém outfitu nejraději? Právě to, že lidi zaujme. Miluju kontrasty, lesklou kůži a masivní šperky a doplňky. Kozačky z fotky patří mezi mé nejoblíbenější a už byly asi tak 5x znovu podražené, protože Praha:)) Ale můžu říct, že jsou skutečně pohodlné! Oversized křivák podle mě patří mezi basic věci, které by měl mít každý ve svém šatníku. Dres Rodarte byl tenkrát trendovou záležitostí, ale věřím, že do několika sezón se opět vrátí na přední příčky módních must have kousků!

Tak co, myslíte, zaujme tento outfit i porotu?:))

The post OUTFIT STORY appeared first on EVERYDAY-RUNWAY.

Kontakt a celý článek naleznete na webu (http://everyday-runway.com) zde.